Ik heb een antireclamesticker, maar ontvang ook geen gratis nieuwsbladen. Hoe kan dit?

Van zodra u een antireclamesticker aanbrengt op uw brievenbus ontvangt u standaard geen reclamedrukwerk meer. Ook de bedeling van gratis nieuwsbladen valt bijgevolg weg. Indien u dit drukwerk toch wil ontvangen, hoeft u enkel de sticker te verwijderen.

Waar kan ik een ‘geen reclame’-sticker verkrijgen?

De antireclamesticker kan u aanvragen bij uw lokale gemeentedienst. Hou er rekening mee dat u door het aanbrengen van deze sticker niet alleen reclamefolders maar ook gratis nieuwsbladen en (lokale) promoties kan mislopen.

Ik zou geen ongeadresseerde reclame meer willen ontvangen, wat moet ik doen?

Door een antireclamesticker aan te brengen op uw brievenbus geeft u aan dat u geen regionale bladen of reclamefolders meer wil ontvangen. Deze ’geen reclame’-sticker kan u eenvoudig aanvragen bij uw gemeentedienst. Hou er wel rekening mee dat u door het aanbrengen van deze sticker niet alleen reclamefolders maar ook gratis nieuwsbladen en (lokale) promoties kan mislopen.

Wat gebeurt er met mijn melding of klacht?

Uw klacht wordt doorgegeven aan de verantwoordelijke van uw regio. Hij of zij zal uw klacht onderzoeken en het probleem zo spoedig mogelijk trachten op te lossen.